Jonsko more 2015.

Jonsko more 2015.

Imajući u vidu prezauzetost sadašnjih i budućih jedriličara, naročito izraženoj poslednjih par godina, rešili smo da uvedemo ekstenzivni Teorijski kurs jedrenja i upravljanja krstašima na jedra, u dva dela.

Ovaj kurs je iste sadržine kao i naš dosadašnji veoma dobro prihvaćeni kurs, sa 4 dodatna časa. Namenjen je polaznicima sa manjkom slobodnog vremena, tako da će se održavati jednom umesto tri puta nedeljno: jedan dan vikenda, obično nedeljom, po četiri školska časa.  Precizni termini se dogovaraju sa polaznicima.

Prvi, MORNARSKI deo kursa je važna priprema za ukrcaj na jedrilicu i početak sistematizovanja jedriličarskih znanja. Počinje u nedelju 22.maja u 17h, u klubu „Anker“, Terazije 26.

Predviđena su ukupno dva okupljanja po 4 časa. Cena ovog dela kursa je 40.-€

Drugi, SKIPERSKO-KORMILARSKI  se tematski nastavlja na prvi i traje dodatnih 32 časa. Počeće u oktobru, kad zahladni!. Cena ovog dela kursa, za polaznike mornarskog kursa u jubilarnoj 25.-oj godini kluba je 110.-€.

Dakle: pođete na prvi deo, ako vam se svidi rezervišete nastavak, ako ne, nije obavezno (Na naše zadovoljstvo, već decenijama se uvek  svima svidi i uvek svi prijave za nastavak, kada je kurs deljen).

Isto tako: Na praktični deo kursa (termin od polovine jula do polovine septembra) možete otići, ali nije obavezno. Tačan termin dogovaramo sa klasom.

Moguće fleksibilno plaćanje na rate.

Šire na POSEBNOJ STRANICIOdogovorite