Članstvo

ČLANSTVO – UČLANJENJE I PRIVILEGIJE

Osnovne privilegije članova su da mogu da jedre na krstašima, usavršavaju  jedriličarske veštine i znanja pod veoma stručnim nadzorom i povoljnim uslovima, učestvuju na regatama, koriste biblioteku i stručne i tehničke savete veoma kompetentnih stručnjaka.  

LaMar Y.C. ne posmatra članstvo kao izvor finansiranja već kao najvredniji-ljudski resurs koji treba da omogući vrhunske rezultate na regatama i formira skladne posade za krstarenja – najviši oblik opuštanja nama poznat.


           konkretno:

    

 

    GRAĐANI    Što se učlanjenja tiče, pojednostavili smo pitanja članarine i privilegija, tako da sada učlanjenje, yajedno sa godišnjom članarinom, za sve građane iznosi 100€ (u dinarskoj protivvrednosti), a produženje godišnje članarine 50€, u šta je uračunata i taksa za takmičarski karton, koja se plaća Jedriličarskom savezu Srbije. Članarina važi 12 meseci od dana učlanjenja. Klub se trudi da izađe u susret potrebama članova, a stalne privilegije su sledeće:

    POPUST NA ŠKOLU JEDRENJA 20% – 2016. godine novi ciklus teorijskog kursa upravljanja krstašima na jedra završila je XXXIII klasa

    POPUST NA NAJAM BRODOVA ZA KRSTARENJE

UČEŠĆE U PROGRAMU TRENINGAuz naknadu za korišćenje broda, sa značajnim popustom

 UČEŠĆE NA REGATI , uz naknadu za korišćenje broda, sa značajnim popustom

PRAVO NA MAJICU I KAPU, po ceni koštanja, dok traju zalihe, koje se povremeno obnavljaju.

 SPECIJALNI KURSEVI I PREDAVANJA, BESPLATNO

 INTERNET-BESPLATNO

KORIŠĆENJE BIBLIOTEKE U PROSTORIJAMA KLUBA – BESPLATNO

TAKMIČARSKI KARTON – BESPLATNO

Popusti na najam brodova se utvrđuju od slučaja do slučaja, i kreću se od 10-100% . Popusti za učešće na regatama su veći nego za krstarenja i nisu uvek isti za sve takmičare.  Vlasnici  ustupe ponekad brod za regatu besplatno.

     FIRME      Za firme (pravna lica i radnje) postoje posebne pogodnosti učlanjenja i korišćenja usluga kluba, koje dogovoramo od slučaja do slučaja, prilagođeno potrebama firme (zahtevima, broju zaposlenih…)

     Firme mogu veoma povoljno obezbediti vrhunsku rekreaciju, veoma stručan team-building i vlastitupromociju za zaposlene, menadžment i firmu u celini na najadekvatnijem mestu.  

 

 

 

Zainteresovanima za rad kluba preporučujemo da svrate u prostorije kluba, utorkom posle 21h (do blizu 21 sat je u toku ciklus teorijske nastave) i da se u neposrednom razgovoru detaljno informišu na licu mesta oko svega što ih zanima, a naravno da ćemo rado odgovoriti na dodatna pitanja mail-om ili telefonom.

SVRATITE, PIŠITE, TELEFONIRAJTE!